1. Ana Sayfa
  2. Hikâyeler
  3. SIA 2023 Finalistleri Belli Oldu

SIA 2023 Finalistleri Belli Oldu

Social Impact Award 2023’ün finalistleri belli oldu! Depremden etkilenen Hatay’daki zanaatkarların üretimlerine devamlılık ve görünürlük sağlamak amacıyla sürdürülebilir işbirlikleri kurmalarını kolaylaştıracak bir platform olan Craft Antakya, etki yaratmaya hevesli genç […]

Social Impact Award 2023’ün finalistleri belli oldu! Depremden etkilenen Hatay’daki zanaatkarların üretimlerine devamlılık ve görünürlük sağlamak amacıyla sürdürülebilir işbirlikleri kurmalarını kolaylaştıracak bir platform olan Craft Antakya, etki yaratmaya hevesli genç profesyonelleri bir araya getirerek, iş birliği geliştirmelerini ve istihdama katılımını kolaylaştıran bir platform EKA Komünitesi, şirket çalışanlarına sürdürülebilir davranışları kazandırmayı hedefleyen ve bu davranışların çıktı ve etkilerini şirketlere raporlayan AR ile güçlendirilmiş oyunlaştırma tabanlı mobil uygulama GateZero, nadir hastalıklardan etkilenen bireylerin hayatlarını kolaylaştıracak inovasyonların yapılması için iş birliği yapan bir topluluk oluşturan Innorare, bireylerin, şirketlerin, derneklerin, belediyelerin ve üniversitelerin bir arada çevremizdeki sorunları çözdüğü bir sosyal medya uygulaması Milu, karbon yakalama teknolojisi ile alg tabanlı biyoplastik hammaddesi üreterek endüstriyel atıkları döngüsel ekonomiye kazandıran Palgae seçilen finalistler oluyor.

18-30 yaş arası gençleri, fikirden girişime destekleyen sosyal etki odaklı Social Impact Award 2023 Türkiye programı bu sene 5. senesinde, Anadolu Efes partnerliğinde, Impact Hub Istanbul çatısı altında gerçekleşiyor. Tüm katılımcıları kutluyor, seçilen finalistleri tebrik ediyoruz!