1. Ana Sayfa
  2. Hikâyeler
  3. SIA 2020 Açılış ve Tanışma Etkinliğine Davetlisin!

SIA 2020 Açılış ve Tanışma Etkinliğine Davetlisin!

SIA TÜRKİYE ile HAYALİNE ADIM AT, SOSYAL ETKİ YARAT! 11 yıldır 20’den fazla ülkede gençleri sosyal etki alanında destekleyen Social Impact Award, Impact Hub Istanbul yürütücülüğünde ve Anadolu Efes’in program […]

SIA TÜRKİYE ile HAYALİNE ADIM AT, SOSYAL ETKİ YARAT!

11 yıldır 20’den fazla ülkede gençleri sosyal etki alanında destekleyen Social Impact Award, Impact Hub Istanbul yürütücülüğünde ve Anadolu Efes’in program Sürdürülebilirlik Partnerliği ile ikinci kez Türkiye’de gerçekleşiyor!

Social Impact Award, 18-30 yaş arası genç sosyal girişimcilerin özellikle sosyal etki yaratacak fikirlerini geliştirme ve projelerini duyurmada yol haritası hazırlamalarında yardımcı olmak üzere kurgulanmış bir programdır. Program, girişimcilik konusunda farkındalık artırmaya yönelik düzenlediği atölyelerle, gençlerin sosyal çevrelerine faydalı olma isteğini bir niyetten öteye taşımalarına yardımcı olarak gelecek vaat eden girişimler yaratmayı amaçlıyor. Bunun için hem gençlere ihtiyaçları olan becerileri kazandıracak içerikler sağlıyor hem de ilgili ağlara erişimlerini mümkün kılarak onları destekliyor.

Kuluçka programının sonunda ise en iyi ekipleri, projelerini hayata geçirecek ilk adımları atabilmeleri için 10.000 TL’lik Social Impact Award ile ödüllendiriyor. Temmuz ayında gerçekleşecek atölye çalışmalarıyla katılımcılar fikir bulma aşamasından başlayarak, kendi işletmelerini kurmaları için gerekli bilgi ve yetenekleri edinecek ve Social Impact Award kuluçka programına projeleriyle başvurabilecekler.

Bu sene yürütülecek Problem Tanımlama, Fikir Geliştirme ve İş Modeli Oluşturma atölyelerine ek olarak, Anadolu Efes partnerliği ve desteği ile çalışmalarında Sürdürülebilirlik alanına odaklanmak isteyen girişimciler için aynı atölyeler tematik olarak gerçekleşecek.

Ağustos ayında başlayacak kuluçka programına katılma şansını elde eden girişimcilerden dördü ise jüri ve halk oylamaları sonucunda ödüllendirilecek ve tüm global finalistler ile SIA Summit 2020’de buluşacak!

Social Impact Award global programını yakından tanımak, 2019 yılı mezun ve uzmanlarından program deneyimlerini dinlemek ve geleceği şekillendirecek gençlerle tanışmak için 23 Haziran günü saat 18.00‘da online olarak gerçekleşecek Social Impact Award Açılış ve Tanışma Etkinliği’ne sizleri bekliyoruz.

Etkinliğe katılmak için tıklayın!